TAXI-BREDANAAR-logo
Vervoer

Tip voor een goede taxi Breda

Ben je op zoek naar een voordelige taxi Breda? Dan ben je bij Taxi Bredanaar aan het juiste adres. Dit taxibedrijf hanteert namelijk zeer voordelige en vaak vaste tarieven voor de taxi ritjes die zij aanbieden. 

Waarom kiezen voor Taxi Bredanaar

Bij deze taxi Breda wordt er voor een rit naar Schiphol een vast tarief gehanteerd van bijvoorbeeld 140 euro voor 4 personen. Bij dit taxibedrijf ontvang je dus erg hoge kortingen want bij andere taxibedrijven kost een ritje naar Schiphol al snel 290 euro. Dit dient echter wel minimaal 2 uur van te voren afgesproken worden anders wordt er bovenop het vaste tarief 25 euro gerekend. Een rit naar Eindhoven Airport kost bijvoorbeeld 95 euro wat bij veel andere bedrijven al snel 140 euro kost.  Bij dit taxibedrijf ben je ook aan het juiste adres als je regelmatig zakelijk een taxi nodig hebt voor het ophalen van jouw klanten of medewerkers. Er kan bij dit bedrijf gewerkt worden met facturen waardoor je niet zit met allerlei verschillende bonnetjes van verschillende taxibedrijven. 

taxi Breda

Pin gemakkelijk en kosteloos 

Bij deze taxi Breda kun je gemakkelijk en geheel kosteloos betalen met de pinpas in iedere taxi. Het is tevens ook mogelijk om met een creditcard af te rekenen maar hoe zullen wel 3,5% transactie voedingskosten bovenop worden gerekend. Neem voor meer informatie over dit taxibedrijf een eens een kijkje op de website van Taxi Bredanaar of neem gemakkelijk en snel telefonisch contact op voor het reserveren van een taxi.