logo-schipholparkeren-
Vervoer

Tip Schilhol valet parking

Wat is Shiphol valet parking nou precies? En hoe werkt het? Dat leg ik uit in dit artikel en alles wat je nog meer moet weten over het parkeren. Zo gaat het te werk:  Een medewerker van het bedrijf neemt je auto over en parkeert deze op een veilige plaats. En bij terugkomst wordt de auto weer voor je opgehaald. Je hoeft je dan dus geen zorgen te maken over wat er met je auto gebeurt. Deze manier van werken is al sinds de jaren zestig bekend in de VS. Tegenwoordig zien bedrijven in Nederland en België er ook veel voordelen in. 

Voordelen van valet parking

Aan deze luxere parkeermogelijkheid zitten natuurlijk ook een aantal voordelen verbonden deze hebben we in al een beetje besproken maar zullen we nog even kort op een rijtje zetten:

  • Je maakt geen gebruik van een shuttle service
  • Je verliest nergens tijd
  • Overal comfortabel in je eigen auto
  • Geen zorgen over wat er met je auto gebeurt

Net als bij shuttle parking kan er ook bij Schiphol valet parking gekozen worden voor het nemen van allerlei extra services. Denk hierbij aan het laten wassen en of opknappen van je auto, het inleveren van sleutels, een apk keuring, binnen of buiten parkeren en nog heel veel meer. Al deze mogelijkheden verschillen wel erg per aanbieder. Vaak willen mensen die hier hebben geparkeerd nooit meer iets anders. De keuze voor service Schiphol valet parking brengt wel wat extra kosten met zich mee.