Soundbooster
Vervoer

Sportief geluid voor je auto

Heb je een auto die maar vier cilinders heeft, maar wil je een sportiever geluid laten horen? Met een soundbooster is dit mogelijk, je imiteert als het ware het geluid van een V8 motor en versterkt dit met een speaker. Zo is het net of je een dikke V8 motor onder de motorkap hebt liggen. Een sound generator is de uitvalsbasis, deze krijgt de elektrische signalen doorgegeven van de motor. Bijvoorbeeld het toerental van de motor. Vervolgens wordt het geluid via een speaker, die bij je uitlaat is gemonteerd naar buiten gebracht.

Soundbooster

Voordelige oplossing voor een stoer geluid

De soundbooster is te leveren voor ieder merk auto. Een CAN is wel een vereiste die nodig is om te booster aan te kunnen sluiten. In de bodemplaat, of in het reservewiel compartiment kan de sound generator worden geplaatst. Is je auto al voorzien van een Active Sound System dan is uitbreiding mogelijk met behulp van een uitbreidingsset. Met de booster heb je een voordelige oplossing voor een helder en sportief geluid, zonder een dure V6 of V8 te hoeven kopen. Eenvoudig kun je het systeem bedienen met een smartphone, in en uitschakelen bijvoorbeeld voor rijden in de nacht.

Soundbooster

Voordelen van een booster

Het kopen van een soundbooster voor je auto brengt een aantal voordelen met zich mee. Zonder een duur systeem te aan te hoeven schaffen geniet je wel van een zeer sportief geluid bij je auto. Door de verschillende niveaus is er voor iedere omgeving een geschikt geluidsniveau. Uit zes verschillende geluidsprofielen kun je een keuze maken, met de afstandsbediening bedien je eenvoudig de booster. Met één druk op de knop is het systeem aan en uit te schakelen.