Vervoer

Op zoek naar een goede speed pedelec of een elektrische fiets in Amersfoort?

Pronto e-bikes 

Pronto e-bikes is een merkonafhankelijke E-bike winkel met een moderne werkplaats. Pronto e-bikes biedt verschillende soorten elektrische fietsen aan van de volgende merken: Stromer, Specialized, Riese & Müller, QWIC, Carqon en NIU. Je kan bij Pronto e-bikes een gratis proefrit maken zodat jij met de juiste fiets naar huis gaat. Door enkel elektrische fietsen aan te bieden is Pronto e-bikes hartstikke duurzaam. Ze bieden verschillende soorten fietsen aan: bakfietsen, e-bikes, speed pedelec en e-scooters. 

Elektrische bakfietsen 

Elektrische bakfietsen zijn een groene, gezonde en comfortabele manier om met het gezin of de hond op pad te gaan. Daarnaast is de e-bakfiets ook razend populair onder pakketbezorgers en dienstverleners zoals fysiotherapeuten en klussers.

Bij Pronto verkopen ze uitsluitend premium bakfietsen. Het is ook mogelijk om alle e-bakfietsen privé of zakelijk te leasen. Test nu zelf uw favoriete bakfiets uit. Plan uw gratis proefrit in de showrooms in Amersfoort en Utrecht.

Premium E-bike

De elektrische fiets is het ideale groene vervoersmiddel voor onder andere families, forenzen en uiteraard fietsliefhebbers. Wilt u een e-bike kopen? Test ze eerst uit. Maak een gratis proefrit op uw favoriete modellen in de merkonafhankelijke e-bike winkels in Utrecht en Amersfoort.

Speed pedelec

Fiets met 45 kilometer per uur op een speed pedelec van Stromer, Specialized, Riese & Müller, of QWIC. Perfect voor woon-werkverkeer of wanneer u houdt van lange afstanden fietsen. Maak nu een gratis proefrit op een speed pedelec bij de showrooms in Amersfoort en Utrecht.

E-bike kopen in Amersfoort 

Pronto e-bikes heeft onlangs naast de showroom in Utrecht ook de showroom geopend in Amersfoort. In de showroom in Amersfoort test u gratis en vrijblijvend alle e-bikes uit het assortiment. Gecertificeerde specialisten helpen u met het vinden van de juiste e-bike. Ga voor een elektrische fiets Amersfoort naar de Pronto e-bikes showroom in Amersfoort. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *