Veeley
Vervoer

Met een elektrische step verplaats je jezelf met plezier in het verkeer

Een elektrische step lijkt een hebbedingetje, maar allereerst moet je weten dat het geen speelgoed is maar een vervoersmiddel, waar je wel veel plezier aan kunt beleven. Daarbij is het wereldwijd ook een heel populair vervoermiddel onder duizenden toeristen die tijdens hun vakantie optimaal willen genieten op een tweewielig voertuig. Hoewel sommige modellen een behoorlijke snelheid kunnen hebben is het maximum gesteld op 25 km/u en ben je verplicht een helm te dragen en verzekerd te zijn.

elektrische step

Onderzoek wijst uit dat een E-step niet veel anders is dan fietsen, maar in werkelijkheid hebben fietsen met 10-20 versnellingen de kracht om veel sneller te gaan dan de wettelijk toegestane snelheid op een E-step. Wanneer je je verplaatst op een E-step blijven beide voeten stabiel op de voetenplank voor een solide controle, dit maak het voertuig veiliger dan je denkt.

Veiligheid begint bij jezelf.

Zoals altijd bij het bedienen van een recreatief voertuig, ligt de verantwoording en veiligheid grotendeels in handen van de bestuurder. Rijden met flinke snelheden die niet geschikt zijn voor de omstandigheden waar je je in bevindt, geen helm dragen en de verkeersregels aan je laars lappen zijn allemaal acties waarbij de verantwoording bij de bestuurder ligt. Daarom moet je de tijd nemen om te leren hoe om te gaan met je elektrische step.

Segway

Maar heb je eenmaal alles onder de knie zul je merken dat je een gevoel van vrijheid krijgt terwijl je snel van A naar B verplaatst. Niet meer wachten voor het openbaar vervoer of een taxi. Klap je step uit en klaar ben je om te gaan. Door jezelf te verplaatsen op een E-step toon je respect voor het milieu en draag je op deze manier een steentje bij. Lage onderhoudskosten, je hoeft geen olie filters te vervangen of olie te verversen.

Je verplaatst je op een geluidsarm vervoersmiddel waar niemand zich aan zal storen. Je bespaart enorm op brandstofkosten, wat zich zal uiten in je portemonnee. Het is een snelle, schone en gemakkelijke manier op de stad te verkennen. Wil je meer weten bezoek dan https://elektrische-steps.com en koop die van jou vandaag nog!