autobekleding
Vervoer

Je auto pimpen

Wil jij je auto bekleden dan ben je hier op het goede adres heb je een auto of weet je een auto van iemand anders en wil je er weer een nieuwe draai aan geven kom dan langs. Met vele keuzes uit verschillende stijlen en design kun je hier je auto laten pimpen. Iedereen heeft wel is dat na een paar je je denkt van laat ik een keer wat anders doen. Een nieuwe stoel of stuur of nou je gehele auto maak een afspraak en kijk wat wij voor jullie kunnen doen. 

Niet zomaar stof

Het stof dat gebruikt wordt is handgemaakt dus niet ingekocht. Doordat het handgemaakt is is het toch wat specialer om bij ons je auto te komen pimpen het wordt op maat gemaakt dus er zullen geen naden of stof los komt te zitten of dat niet goed valt. Heb je nou een oldtimer of een ander originele auto hebben ze er al ervaring mee. Ze hebben al meerdere soorten auto’s opgepimpt. De kunst is dan om het zo origineel mogelijk te houden en dat lukt ze aardig goed zelf kun je ook aanpassen wat wel en niet gepimpt wil worden en daar houden ze zich aan. Uit ervaring weet ik dat het super gaaf het is om je auto weer helemaal nieuw te zien en gepimpt daar word je vrolijk van het lijkt op een volledig nieuwe auto terwijl het nog steeds de auto was waar je al jaren in reed.

Contact 

Ben jij nou geïnteresseerd in je auto bekleden kom dan langs of bezoek hun site en maak een afspraak en kijk wat ze voor je kunnen doen ze leveren gegarandeerd mooi werk en je word weer verliefd op je oude auto.