Vervoer

Handige elektrische step onderdelen

Dat een elektrische step erg handig is, is al bekend. Veel mensen zijn ook al in bezit van hun eigen step inplaats van de leen steps te gebruiken. Zodra je je eigen step hebt, heb je ook de macht om deze naar je smaak te veranderen met allemaal handige onderdelen. Hieronder kun je enkele elektrische step onderdelen vinden die ook op je step zeker niet mogen missen.

Telefoonhouder

Zonder telefoonhouder kun je bijvoorbeeld geen Google maps open hebben om de weg te vinden. En met een mobiel in je hand rijden is heel gevaarlijk. Met zo een houder kun je eenvoudig je mobiel vastzetten. Handig en veilig.

Tassenhaak

Sommige mensen gaan misschien zeggen dat je op een elektrische step niet zoveel kunt transporteren. Met een tassenhaak kun je gemakkelijk een extra tas aan je step bevestigen. Zo moet je ook niet meer een tas tussen je benen zeten wat heel gevaarlijk kan zijn.

Elektrische pomp

Met een elektrische pomp kun je onderweg altijd super gemakkelijk je banden op pompen. Zo ga je nooit meer onderweg gestrand zijn. Zo een pomp is ook klein en kan gemakkelijk in je tas.

Bel

Een bel mag aan geen fiets missen, dit geldt ook voor elektrische steps. Met een bel kun je gemakkelijk mensen op de weg waarschuwen. Ook dit maakt je rit een stuk veiliger.

Oplaadpoort beschermhoes

Een aanrader is ook een beschermhoes voor de oplaadpoort. Als de oplaadpoort beschadigd is is je step niet meer te gebruiken. Daarom is het slim om hiervoor een beschermhoes te kopen. Zo moet je je hier nooit meer gedachten over maken.

Er zijn nog zoveel meer onderdelen die je voor je elektrische step kunt kopen, maar hiermee zijn zeker de must haves genoemd. Op vroem.nl kun je een groter assortiment aan onderdelen bekijken om meer inspiratie op te doen.