Zakelijk

Een laadpaal bij kantoor

Veel mensen stappen over op elektrisch rijden en veel bedrijven willen ook graag bekend staan om hun duurzame beleid. Mensen zullen thuis of in de buurt van huis hoogstwaarschijnlijk een laadpaal hebben maar het is toch fijn om werknemers ook de mogelijkheid te bieden om op kantoor de auto op te laden. 

Een zakelijke laadpaal is niet alleen handig voor de werknemers van een bedrijf, het is ook handig voor de bezoekers van het bedrijf. Het biedt toch wat extra service en zoals net genoemd helpt dat ook met de duurzaamheid van een bedrijf. Mensen zijn tegenwoordig heel erg gefocust op het milieu dus een duurzame uitstraling bevorderd ook weer de zaken. Bekijk de opties voor een zakelijke laadpaal op https://www.laadpaal-zakelijk.nl/.

Zakelijke laadpalen zijn een toevoeging op kantoor, maar ook thuis. Een zakelijke laadpaal thuis  biedt ook de mogelijkheid voor werknemers om thuis hun auto op te laden of om werknemers een laadpaal te bieden, indien zij deze zelf niet kunnen betalen maar wel door het bedrijf elektrisch rijden. Ook biedt dit de mogelijkheid om werknemers hun klanten thuis te ontvangen en hen daar hun auto op te laten laden voor de terug rit. 

Voor een advies over welke laadpaal het beste bij uw bedrijf of werknemers past kunt u kijken op Engie bij laadpaal-zakelijk. Hier kunt u zowel het telefoonnummer vinden voor direct contact of een gratis adviesgesprek inclusief op maat gemaakte offerte aanvragen. Alle informatie staat daar uitgebreid maar ik hoop dat dit u vast een idee heeft gegeven over een zakelijke laadpaal.