Auto lease autoleasecenter elektrisch

Tot een paar jaar terug was het nog onzeker wat de toekomst zou zijn van elektrische auto’s. Daar zijn er nu gelukkig geen twijfels over en wordt er ook door auto leasen autoleasecenter op ingespeeld. Er komen steeds meer modellen op de markt en zijn ze een verbetering vergeleken met de eerste versies. Zorgen over het bereik, het vinden van een laadpunt en modellen met wat meer ruimte, horen tot het verleden.

Maar er schuilt nog meer achter deze auto’s

Bij auto leasen autoleasecenter elektrisch zullen het de brandstofkosten zijn die komen weg te vallen. Het zijn deze en de leasekosten die meest van belang zijn bij autoleasen. Niet bij een elektrische auto dus. Er zijn altijd nog de oplaadkosten, maar zijn die veel minder dan het steeds weer moeten volgooien van de tank. Het comfort van een elektrische auto is over het algemeen op een hoog niveau. De motor is namelijk fluisterstil en staan ze er bekend om dat er bij het optrekken meteen over het volledig vermogen kan worden beschikt. Of het nu gaat om een auto om er vlot mee door het stadsverkeer te gaan of het juist te gebruiken voor lange afstanden, bij auto leasen autoleasecenter zal er wel een geschikt model worden gevonden.

Aantrekkelijk voor zakelijk leasen

Voor bedrijven blijft het van groot belang dat kosten voor hun wagenpark beperkt blijven. Voor zakelijk auto leasen autoleasecenter zijn er voordelen te vinden op het gebied van de bijtelling, de brandstofkosten en draagt zo een elektrische auto ook veel bij aan het milieuvriendelijk imago van de leasenemer. Het moeten afleggen van veel kilometers met zo een auto zal geen problemen opleveren dankzij de grotere actieradius van de nieuwe uitvoeringen en de snellaadopties. Oplaadpalen zijn bovendien op de gangbaarste plekken te vinden. Zo komen de bedrijfswerkzaamheden nooit in gedrang door een elektrische auto te leasen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *