rijschool rijbewijs c

Aegon autoverzekering

Ben je op zoek naar een nieuwe verzekering auto? Dan kan het lastig zijn om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn namelijk erg veel verschillende autoverzekeringen die continu nieuwe aanbiedingen en acties hebben, wanneer jij besluit om gebruik te maken van hun auto verzekering. Door een betrouwbare aanbieder te kiezen voor een autoverzekering kun je er zeker van zijn dat er een goede afhandeling is op het moment dat er schade is gereden, maar ook ben je verzekerd van een goede service en transparante voorwaarden. Een betrouwbare aanbieder voor een nieuwe autoverzekering die vaak wordt gekozen, is bijvoorbeeld Aegon. 

Verschillende premies, verschillende dekkingen

Een Aegon autoverzekering is verkrijgbaar met verschillende premies en ook kun je hierbij zelf aangeven welk eigen risico je wilt hebben voor je autoverzekering, en zal op basis hiervan en de soort dekking een maandelijkse premie worden gehanteerd. Bij een beperkt casco verzekering ben je verzekerd voor ruitschade, en storm en brandschade. Een beperkt casco verzekering wordt erg vaak gekozen en is ideaal wanneer je wel goed verzekerd wilt zijn, maar niet de hoofdprijs van een all risk verzekering wilt betalen.

De leeftijd van je auto

Belangrijk is het om rekening te houden met de leeftijd van je auto, wanneer je kiest voor een verzekering. Zo biedt een all risk verzekering bijvoorbeeld de meest uitgebreide verzekering maar zijn dit vaak de kosten niet waard wanneer je een oude auto hebt. Het advies is om bij een auto tot 6 jaar oud een all risk verzekering te nemen. Heb je een auto die tussen de 6 en 10 jaar oud is, kies dan voor een beperkt casco verzekering. En tot slot bij een auto die een leeftijd van 10 jaar of ouder heeft, is het aan te raden om een WA verzekering te kiezen. Een minimale WA verzekering is overigens altijd verplicht wanneer je een auto op jouw naam hebt staan. Heb je geen autoverzekering dan riskeer je hoge boetes voor het onverzekerd rondrijden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *