ford raptor f150
Vervoer

3 redenen om een Ford Raptor F150 te kopen

De Ford Raptor F150 wordt inmiddels steeds populairder in Nederland. In Amerika is het al een aantal jaren lang een hit. Maar waarom zou je nu eigenlijk kiezen voor een Ford Raptor F150? In dit artikel vind je de drie belangrijkste redenen waarom deze auto zo fantastisch is.

ford raptor f150
  1. Ontzettend sportief

Een sportieve auto is iets wat de meeste mannen (en vrouwen!) graag willen! De Ford Raptor F150 ziet er gelukkig ook helemaal sportief uit. Dit is echter niet het enige, want de motor is ook super sportief! Met de nieuwe EcoBoost V6 motor die in de modellen na modelaar 2017 zit kun je optrekken van 0 tot 100 binnen slechts 6,3 seconden.

  1. Niet kapot te krijgen

De motor is dus van uitstekende kwaliteit, maar de rest van de auto is dat ook! En dan hebben we het zowel over de buitenkant als de binnenkant. Zo zijn de velgen zo goed gemaakt dat de banden nog steeds goed op hun plek blijven bij extreme omstandigheden. Het interieur kun je gewoon reinigen met een hogedrukspuit, mocht je dat willen. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit, waardoor ze vrijwel nooit vervangen hoeven te worden.

ford raptor f150
  1. Enorm veel ruimte

Wat misschien wel het meest opvalt aan de Ford Raptor F150 is het grote formaat. Dit zorgt ervoor dat je lekker comfortabel in de auto zit en nog veel opbergruimte over hebt!